Tuesday, December 28, 2010

Contest si cilik dan stroller

Untuk pertama kalinya aku tergerak hati pula nak join satu contest ni yang dianjurkan oleh Puan Siti Aziah Abdul Raub. Dapat tau tentang contest ni dari seorang kawan yang turut join sama dalam ini contest. Kalau berminat nak join, sila klik di sini.


Setelah bersusah payah menyelongkar album-album gambar dalam pendrive, maka inilah yang terpilih untuk aku pertandingkan dalam contest tersebut. Taklah best sangat macam gambar contestant lain, tapi mana tau ada tuah kan? Presenting..


My baby, Rayyan Mikhail Mineka yang sedang kebosanan menunggu mama dan uminya berkeliling mencari kain pasang di Nagoya Textile.

Tak menang pun tak apa. Saja-saja join cari pengalaman.
Good luck, my sweetheart, my cutie pie & my whole world.

4 comments:

  1. gud luck rayyan mikhail..cumell...

    ReplyDelete
  2. apa pun good luckkkk...

    4llow uu jom tukar2 link

    ReplyDelete
  3. eh mana n3 baru???


    apa pun jom main teka2 kat teratak angah

    ReplyDelete
  4. mekasih daun keladi join kontest..
    good luck

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails